Om pliio

Pliio blev skabt i 2018, af Isabell Jørgensen og Dan Momme, med idéen om at lave simple, flotte børneplakater, som børn først og fremmest gerne ville have hængene på deres værelser – Og samtidigt skulle det være nogle plakater de ville kunne lære noget af.

Idéen kom da vi så, at mange børneplakater blev lavet i flotte motiver og farver – Men de henvendte sig måske mere til det voksne publikum, i stedet for børnene. Vi så et “barnligt motiv” i et “voksent design”.


Pliio er meget mere end “bare” plakater med dyr.

Hver enkel plakat fra Pliio, er tegnet af Dan Momme og er skabt ud fra 3 nøje udvalgte elementer: 

– Få rolige farver

– Simle bløde former

– Flat design

Netop de 3 egenskaber er med til at skabe en plakat, som ikke overstimulere de børn som skal se på den. 


Undersøgelser viser, at 

Hukommelsen forbedres med 55-78 % hos børn, der er omgivet af deres yndlingsfarver*


Flatdesign er en simpel flad designtype uden fade-skygger og 3D effekter, som let kan forvirre de små øjne.

Hos Pliio har vi en rød tråd som hedder “Leg og lær” så vi går meget op i, at man også kan finde plakater til børneværelset, med bogstaver og andre ting som udvikler børn, og evt. gør dem skoleklar – Vores ABC plakat er også en bestseller!

Så er dit barn på jagt efter nogle seje plakater, smarte plakater, dyreplakater eller nogle helt andre plakater til børneværelset, så hop ind på vores shop – så har vi HELT sikkert noget som falder i jeres smag.


Hos pliio vil vi gerne kunne stå inde for hver lille detalje vi foretager os – Så derfor lægger vi tung vægt på, at det hele skal være;

– Dansk Design
– Dansk produceret
– Godt for miljøet

 

Vi har ingen vision om at blive millionærer på det vi laver, men vi har en vision og være i konstant udvikling og stadig huske på, at vi elsker det vi laver.


Med de venligste hilsener

Dan Momme og Isabell Jørgensen